Webshop: DEPT

DEPT is een merk ontstaan in midden jaren 90. Er bestaan nu in de wereld 1800 DEPT winkels in 18 verschillende landen. Op de site van DEPT kan je de dichtstbijzijnde winkel vinden als je de locatie invoert. Kleding van het merk DEPT is herkenbaar aan de prints, kleuren en de details. Op de site zie je meerdere keren de slogan “DEPT tells stories trough colour and print” terugkomen. Bij DEPT vinden ze individualiteit belangrijk en daarom ontwerpen en creëren ze de unieke prints zelf. Bij andere webwinkels zul je dus niet dezelfde print tegenkomen! Belangrijk vinden zij ook het gebruik van mooie, verfijnde materialen. De kleding is vrouwelijk maar wel met een stoer randje.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De kleding van DEPT is gemaakt door mensen die een eerlijk loon krijgen en werken in veilige werkomstandigheden.  Ook proberen ze in het proces zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. DEPT is aangesloten bij the BSCI (Business Social Compliance Initiative), zij controleren of de leveranciers zich aan de waarden houden die zij belangrijk vinden.

Looks en Musthaves DEPT

Op de site van DEPT kan je online magazines bekijken, waar de gehele collectie van het seizoen te zien is. Hier zie je hoe de afzonderlijke kledingstukken fashionable met elkaar gecombineerd kunnen worden. Je ziet waar de collecties op geinspireerd zijn en welke prints, thema’s en kleuren er dat seizoen naar voren komen. Voor de moeilijke kiezers is er een pagina met de musthaves van het moment te vinden.

newspaper dept

Sale DEPT

In de Sale is de kleding van DEPT erg afgeprijsd. Hieronder vind je wat prachtige jurkjes die nu nog beter betaalbaar zijn! Let ook even op het model dat de kleding draagt, dit is Nicky Opheij, winnares van het laatste seizoen van Hollands Next Topmodel! Zij is nu een samenwerking aangegaan met het merk.

gebreide nauwsluitende jurkbekijk aanbieding

jurk met bloemenprint

bekijk aanbieding

jurk met transparante mouwen

bekijk aanbieding

Bestellen bij DEPT

Om kleding te kunnen bestellen bij DEPT moet je eerst een account aanmaken. Daarna kan je inloggen op de site.
Bestel je op werkdagen voor 22.30, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Met behulp van een track & trace code kan je de status van je bestelling ook bekijken.
De bezorgkosten zijn 3,95.  Bestel je voor meer dan 50 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis!
Je kunt op verschillende manieren betalen:
•    Met iDeal of Bankcontact/Mister Cash.
•    Via een beveiligde credit card transactie: met MasterCard, Visa, eMaestro of V PAY.
•    Pas nadat je de artikelen ontvangen hebt: met Afterpay, je ontvangt een digitale acceptgiro 7 dagen na het plaatsen van je bestelling via e-mail.

Wil je de kleding retourneren? Dan moet je dat binnen 30 dagen doen. Er gelden wel een aantal voorwaarden, die zijn terug te vinden op de site onder  “Klantenservice”.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *