Voor alle sprookjesprinsessen en boze heksen op zoek naar een jurk

Deze blog is voor alle (sprookjes)prinsessen die zich willen hullen in de mooiste sprookjesachtige prinsessenjurken. Ben jij op zoek naar de mooiste roze, glitterende, glanzende, glinsterende jurken? Niet getreurd wij helpen jou met de zoektocht naar de mooiste prinsessenjurken voor echte prinsessen!

De mooiste sprookjesprinsessenjurken

Stoffen als organza, zijde, kant en alles wat verder glittert en glanst laten onze prinsessenharten sneller kloppen. Het is te hopen dat je een droomprins hebt (of snel vindt) met een kasteel op een groot landgoed en… een hoop geld, want deze jurken wil je meteen allemaal hebben.

De eerste jurk is van Body Frock, een merk waar onder iedere jurk een corrigerende onderjurk zit waar je niet eens meer een BH onder aan hoeft! Dus je schiet er ‘s morgens in en kan meteen met de konijntjes, vogeltjes en andere beestjes rond huppelen en bloemen plukken! Helemaal super dus! Kijk ook even op de site van asos.com daar kun je ook bewegende beelden zien van een model op de catwalk die de jurk draagt.

Prinsessenjurk 2

Bron: http://www.asos.com/

Als je flink bezweet bent geraakt van het rond huppelen en bloemen plukken, is het wel fijn als je een andere jurk aan kunt trekken voor tijdens het bal in de avond. De jurk mag best een beetje sexy zijn om jouw droomprins te kunnen veroveren en meer aandacht te trekken dan de boze stiefzusjes. Bijvoorbeeld dit korte kanten jurkje met een flink decolleté van For Love and Lemons, maar dan wel dat je er nog heel lief en onschuldig uit ziet want je bent natuurlijk wel een sprookjesprinses!

Prinsessenjurk 2

Bron: http://www.asos.com/

Poe, poe, hè, hè de vloek die de boze heks tijdens het bal over jou en je droomprins uitsprak ook weer overleefd. Nu kan het trouwen beginnen! Daar komt de glazen koets alweer voor rijden!
Je hebt prinsessenjurken en je hebt Prinsessenjurken. Dit is toch wel een Prinsessenjurk van het hoogste kaliber! Als prinses ga je natuurlijk naar de bruidsjurkenwinkel uit het televisieprogramma Say yes to the dress. En dan laat je jouw Pnina Tornai jurk ook nog aanpassen door de enige echte Pnina zelf!

Pnina dress

Bron: http://www.pninatornai.com/

En vooruit dan, ook een paar jurken voor de boze heksen onder ons!

Oke, iedere sprookjesprinses zou wel een dagje een boze heks willen zijn als dat betekent dat ze dan een dag deze geweldige jurk mag dragen… Dat kant, die sexy split en niet te vergeten de geweldige sleep aan de jurk. Zwijmel, zwijmel… Combineer met een donkere wijnrode lippenstift, zwarte lakhakken en smokey eyes en kom maar door met die vergiftigde appels.

Heksen jurk

Bron: http://bodyfrock.co.uk/

Heeft het vergiftigen niet geholpen en kan de prinses toch naar het bal? Zorg er dan wel voor dat jij de show steelt in deze geweldige Jarlo jurk met duizelingwekkend decolleté of volmaakte C/meo collective jurk. Als je het feest binnenstormt en alle gasten naar je kijken, terwijl je de meest gevaarlijke vloek over de prinses en haar droomprins uitspreekt, moet je er natuurlijk wel onberispelijk uit zien!

Heks jurk 2

Bron: https://www.jarlolondon.com/

Heks jurk 3

Bron: http://www.asos.com/

Grr.. Heeft jouw ingrijpen op het bal niet geholpen en gaat de prinses toch met haar droomprins trouwen? Voor de stoute prinsessen en/of boze heksen die de show willen stelen op andermans bruiloft. Denk aan het moment een aantal jaar geleden tijdens de bruiloft van prinses Kate en prins Will toen iedereen het nog maar had over 1 ding: De billen van Kate’s zus Pippa. Herkennen jullie de knoopjes achter op de jurk nog? ^^ Moehahahahaha….. Evil laugh…… Een prachtige jurk van het merk Jarlo.

Heks jurk 4

Bron: http://www.asos.com/

Bron uitgelichte afbeelding: http://1.bp.blogspot.com/-SH1-5cNA0fU/T3xmVzLUKOI/AAAAAAAAE54/lK5HK4mbKWE/s1600/voguefairytale4.jpg

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *