Vlieg naar de zon en neem mee…. een mooie zomerjurk!

Ben jij geen fan van de feestdagen? Sla jij kerst en oud en nieuw liever over om met een cocktail in je hand op het strand te liggen? Als jij die reis naar de zon al hebt geboekt, kijk dan mee! Er zijn op internet nog prachtige zomerjurken te vinden die prima in jouw koffer passen!

Wat voor vakantie heb jij geboekt? Ga je lekker naar het strand om daar uit te rusten en bij te bruinen, bezoek jij liever een grote stad of ben je meer een avonturier en ga je backpacken? In deze blogs zetten wij de meest geschikte jurken op een rijtje. Let op: Het zijn wel jurken geschikt voor warme bestemmingen! 😉

Strandjurken

Als je een strandvakantie hebt geboekt, en jouw enige activiteit op een dag het lopen van en naar het strand is, is een doorschijnende jurk ideaal. Stop de koffer maar vol met bikini’s! Deze jurk lijkt iedere dag weer anders door de verschillende bikini’s die je eronder draagt. Zo hoef je bijna geen andere jurken aan te doen. Of nou ja… Die blauwe jurk is ook niet onaardig… <3

Strandjurk

Bron: http://www.asos.com/

Strandjurk blauw

Bron: http://www.asos.com/

Deze prachtige zwierige jurk van Urban Outfitters is perfect voor na een dagje strand. Nu afgeprijsd van 100 euro naar 49 euro. Zie jij jezelf, na een dagje zonnen op het strand, al met deze luchtige jurk naar een lekker restaurant lopen om je buik te vullen met allerlei exotische lekkernijen?

Zwierige zomerjurk

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

Leuke backpackjurkjes

Tijdens het backpacken heb je jurken nodig waar je makkelijk in kan bewegen. Het is ook wel erg makkelijk als de jurk weinig ruimte inneemt in jouw backpack.
Als je gaat backpacken als een echte avonturier, zal je misschien soms een paar dagen niet kunnen wassen. Het is dan wel prettig dat je er dan niet meteen als een slons uit ziet. Deze jurk van Anna Sui is ideaal omdat je vlekken niet direct ziet door de print. Ook is deze jurk fijn omdat hij langere mouwen heeft, in de avond als het iets frisser wordt, is de jurk net wat warmer.

Anna Sui jurk

Bron: http://www.asos.com/

Jurken voor een citytrip

Deze jurk is bij uitstek geschikt voor een tripje naar een grote stad. Je kan met deze jurk meerdere kanten uit. Overdag kan je deze jurk goed combineren met een paar mooie sandaaltjes om te shoppen, een stadswandeling te maken of musea te bezoeken. ’S Avonds creëer je een geheel andere look als je de jurk combineert met een paar goede hakken, een make-upje en mooie sieraden. Je kan dan met deze jurk prima uit eten in een vijf sterren restaurant.

Citytrip jurk blauw

Bron: http://www.asos.com/

Ben jij voor een zakenreisje naar een grote stad gestuurd met fijne temperaturen? Heb je tussendoor tijd om even te stad in te duiken, of blijf je wat langer op deze plek? Dan is de dresscode Tenue de Ville oftewel City Chic ideaal. Dit wil zeggen dat je een nette jurk draagt tot net op of over de knie, gecombineerd met een paar (het liefst halfhoge) pumps. Met zo’n outfit kan je ook prima nog even de stad in als je vrij bent!
Deze jurk is een perfect voorbeeld van een City Chic jurk. Deze jurk heeft een SATC (Sex and the city) look door de kleur, het kleine splitje aan de achterkant en een iets lager uitgesneden rug. Door die SATC look is hij pittiger, aparter en meer modebewust.

Citychic

Bron: http://www.asos.com/

Bron uitgelichte afbeelding: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ee/ea/85/eeea853148b7fd22e3f23d2d9e23c60c.jpg

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *