Uitverkoop: Jurken voor naar kantoor

De feestdagen zijn voorbij en het “werkende” leven is voor veel mensen weer begonnen. In de januari- en februarimaand snakken veel mensen naar de langere dagen, veel zon en hogere temperaturen, die dan vaak nog een flinke tijd op zich laten wachten. Natuurlijk maakt het dragen van mooie kleding alles een flink stuk draaglijker en laat de tijd toch iets sneller gaan! Gelukkig is er in de maand januari ook weer uitverkoop! En wie wordt er nou niet gelukkig van een goede korting?


Het merk: Promiss

De kleding die te zien is in deze blog is van het merk Promiss. Het merk verkoopt kleding van goede kwaliteit die heel erg geschikt is voor gelegenheden waar je netjes gekleed moet verschijnen, zoals naar kantoor. In de uitverkoop zijn de jurken van dit merk echt enorm afgeprijsd! Zo betaal je in de uitverkoop voor een jurk waar je normaal 119,95 voor betaald, nu maar 35 euro!

De ultieme little black dress

De eerste jurk is een jurk waarmee je het feestgevoel nog even kan vasthouden. De jurk is een echte Little Black Dress. De jurk heeft een lichte glans, wat hem iets feestelijker maakt. De jurk heeft prachtige inkepingen bij de hals aan de voor en achterkant, en een prachtige split aan de achterkant van de jurk. Hierdoor is de jurk net wat feestelijker en specialer waardoor hij ook geschikt is voor naar nieuwjaarsborrels en andere feestjes. Bij de jurk is ook een bijpassend jasje verkrijgbaar. Zo kan je de jurk ook op de koudere dagen gewoon aan.

bekijk aanbieding

Zwart jasje

bekijk aanbieding

Stof nette zwarte jurkbekijk aanbieding

Comfortabele groene jurk

Deze tweede jurk is een prachtige donkergroene jurk van een wolmix. De trui heeft een prachtige structuur wat hem erg klassiek en chic maakt. De jurk zit heerlijk en is lekker warm. Als je even je ogen dichtdoet waan je jezelf lekker op de bank in joggingkleding. Combineer de jurk, als je naar kantoor gaat, met hoge hakken of mooie hoge laarzen en een leren riem zoals op de afbeelding. Hierdoor creëer je een nette look. De leren riem is ook verkrijgbaar op de site van Promiss.

Groene jurk voorkant

bekijk aanbieding

Groene jurk achterkant

bekijk aanbieding

Groene leren riem

bekijk aanbieding

Mantel, sjaal en tas om de outfit af te maken!

De outfit kan je helemaal af maken met een chique jas, sjaal en een prachtige tas. Uit alle prachtige jassen die op de site te vinden zijn hebben wij deze mantel eruit gepikt. De mantel lijkt van wol maar is dit niet, hierdoor gaat de jas niet snel pillen! Zoals te zien is op de afbeeldingen, is de jas ook prima te combineren met donkere kleding eronder. De lichte kleur en het model geven de jas een luxe uitstraling. Draag de mantel met een prachtige donkere of lichte sjaal als het kouder is! En niet te vergeten, want wat is een vrouw zonder tas ;), een prachtige bijpassende tas. Zoals deze prachtige mint kleurige tas die ook heel mooi staat bij de donkergroene jurk.

Sjaal

bekijk aanbieding

Mantel

bekijk aanbieding

Mintgroene tas

bekijk aanbieding

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *