Te gast op een bruiloft, wat doe je aan?

Je bent uitgenodigd op een bruiloft, maar wat is nou een geschikte outfit? Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in de outfit die je aan hebt, en dat je er écht feestelijk uit ziet. Tenslotte is een bruiloft niet zomaar een feestje, maar voor veel mensen één van de belangrijkste dagen uit hun leven. Het is toch verschrikkelijk als een bruiloftsgast op zo’n belangrijke dag in een afgedragen spijkerbroek aan komt zetten.

Bruiloft: Do’s en don’ts

Eigenlijk is er op een bruiloft heel veel mogelijk qua kleding. Doe je best voor een mooie outfit, zorg dat je haar en make-up tiptop zijn en je bent klaar om te gaan!

Een lange witte jurk is natuurlijk af te raden, je wilt niet dat de mensen twijfels krijgen over wie nou de bruid is. Wit is overigens geen “verboden” kleur op de bruiloft. Zwart is wel een kleur jurk die je beter niet kunt kiezen, kies dan liever voor een vrolijkere kleur.
Het is niet gepast om te verschijnen in een te sexy outfit. Dus geen duizelingwekkend decolleté of een te korte rok of jurk.

Geschikte jurken op een rijtje

Natuurlijk is het ook wel fijn om een jurk te hebben die past bij de weersomstandigheden. Een korter luchtig jurkje doet het goed op een zomerbruiloft, maar voor een bruiloft in de winter is het wel fijn om wat warmer gekleed te zijn.

Geschikte jurken voor een zomerbruiloft

Deze prachtige romantische jurk is perfect voor een zomerbruiloft. Hij is lang genoeg en valt tot iets boven de knieën, de achterkant van de jurk valt langer. De jurk is heel licht grijs. Let ook op de styling in de foto. Met een paar mooie langere pareloorbellen, losjes gevlochten en opgestoken haar, lichte smokey eyes en heb je een super romantische luchtige zomerbruiloftsoutfit. Dit is zeker een jurk die je ook na de bruiloft nog vaak met veel plezier kunt dragen.

Romantische jurk bruiloft

Bron: http://www.asos.com/

Ben jij op zoek naar korte of lange jurken voor de bruidsmeisjes? Op Chichiclothing.com en Asos.com kun je gericht zoeken naar verschillende zeer betaalbare bruiloftsjurken.
Kijk bijvoorbeeld naar deze mooie jurken van Asos.com. Het gave is dat je als bruidsmeisje wel hetzelfde romantische bloemenpatroon draagt maar dan in een totaal ander model.

Bruidsmeisjes jurken

Bron: http://www.asos.com/

Geschikte jurken voor een winterbruiloft

Voor een winterjurk kan je beter kiezen voor een langere jurk en misschien zelfs voor iets donkerdere kleuren.
Deze blauwe jurk is prachtig voor een bruiloft. Het is een klassiekere jurk met een prachtig detail op de rug. Hij is vrouwelijk en door het chiffon verwerkt in het decolleté staat het ook niet te bloot.

Klassieke bruiloftsjurk

Bron: http://www.chichiclothing.com/

Zoek je voor de koude dagen een lange jurk? Deze jurk loopt tot aan de grond en heeft bedekte schouders en armen. Dit zou ook een geschikte jurk zijn voor een bruiloft waarbij het gewenst is om meer bedekt te zijn.

Lange bruiloftsjurk

Bron: http://www.chichiclothing.com/

bron uitgelichte afbeelding:http://chichimade.com/blog/2016/7/12/asos-petite-off-the-shoulder-dress

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *