Midseason sale bij Asos en Urban Outfitters

Het is weer tijd voor de halfjaarlijkse midseason sale! Ieder jaar heb je naast de grote winter- en zomersale een midseason sale in de lente en herfst. Grofweg vinden die midseason sale periodes plaats in de maanden maart en april en september en oktober. Dat betekent dat we er nu middenin zitten!
Bekijk in deze blog de mooiste jurkjes uit de sale! En zorg dat je klaar bent voor een mooie lente.

Midseason sale op Asos

In de webwinkel van Asos vind je geweldige jurken en andere kledingstukken. Ben jij op zoek naar een vintage jurkje? Of draag jij het liefst jurkjes die voldoen aan de laatste trends? Op Asos vind je voor ieder wat wils. In de galerij hieronder zie je bijvoorbeeld een prachtige pastelkleurige nauwsluitende jurk. Die draag je wanneer je door de zon of zonnebank al een lekker kleurtje hebt. Ook zie je een prachtige metallic jurk, wat de komende periode nog steeds helemaal de trend is. Heb jij binnenkort een feestje waar je echt voor kan uitpakken? De gouden jurk straalt helemaal. Als laatste nog een prachtige langere jurk die je op mooie lentedagen (eventueel met een jasje) aan kan naar werk.

Midseason sale bij de Urban Outfitters

Nog even en het festivalseizoen begint weer! En hoe kan je je nou beter voorbereiden dan te zorgen voor een volle kledingkast? In de midseason sale in de webwinkel van Urban Outfitters vind je verschillende geschikte festivaljurkjes met een hippie-achtige en bohemien stijl. De jurken zijn wel tot 75 % afgeprijsd. De bloemetjes zorgen voor een ultieme zomerse uitstraling. De eerste jurk is bijvoorbeeld spectaculair met een subtiele dierenprint en prachtige open rug. Omdat hij wat langer valt kan je hem ook aandoen als het iets minder weer is, draag hem dan met een donker spijkerjasje en stoere boots.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *