De leukste en voordeligste jurken voor carnaval 2017!

Eind februari is het weer tijd voor het gezelligste feest van het jaar, Carnaval! Drie dagen lang gaat het zuiden van het land helemaal los op de gekste carnavalskrakers, in de meest waanzinnige kostuums. Op de grote stations in het land zoals Utrecht, Amsterdam, Den Haag zie je opeens superhelden, Heidi meisjes, zusters etcetera!
Maar waar vind je nou de leukste jurkjes voor carnaval? En waar kan je de leukste kostuums en jurkjes vinden voor een goede prijs? Het zijn geen jurkjes die je het hele jaar kan dragen, waarschijnlijk wil je er dan liever ook geen vermogen aan spenderen ;)!

Voordelige Black Milk jurkjes

Als je inspiratie wil voor kledingstukken met hysterisch grappige en opvallende prints en geweldige materialen, kan je kijken bij het merk Black Milk. Black Milk is het meest bekend dankzij de zogenaamde “galaxy leggings” en badpakken, die ook vaak in verschillende magazines te zien zijn geweest. Als je een beetje zou rondsnuffelen op de site zou je zien dat een gemiddelde legging van het merk al gauw 63 euro kost, en dan komen daar nog verzendkosten bij!
Nou kennen jullie waarschijnlijk ook de site Aliexpress. Inderdaad, die site waar je werkelijk van alles en nog wat kan krijgen voor héle goedkope bedragen en vaak ook zonder verzendkosten. Op Aliexpress zijn jurkjes en leggings verkrijgbaar die bijna niet te onderscheiden zijn van de échte black milk jurkjes (behalve dan qua prijs, die ligt namelijk veel lager!). Perfect dus voor carnaval of Halloween. Let er wel op dat de verzending lang kan duren, dit verschilt wel per aanbieder. Kijk dus eerst of jouw jurkje wel voor carnaval in huis is!

Ga bijvoorbeeld als een pint bier met wit haar als “schuimkraag”. Of ga als een soort levende gameboy, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op Aliexpress zijn ook jurkjes verkrijgbaar met het zogenaamde “skater” model in allerlei te gekke prints.

bier jurk

bekijk aanbieding

game jurk

bekijk aanbieding

skater jurkbekijk aanbieding

Op Aliexpress zijn ook de meer standaard jurkjes te vinden voor carnaval of themafeesten. Deze jurkjes kosten allemaal rond de 20 euro.

carnaval jurk

bekijk aanbieding

carnaval jurkbekijk aanbieding
carnaval jurkbekijk aanbieding

Waar vind ik de goedkoopste jurkjes voor carnaval?

Deze drie jurkjes zijn te vinden in een online feestwinkel met héél veel verschillende kostuums en jurkjes voor een goede prijs. Op de site kan je de jurkjes selecteren op prijs en op thema. Heel handig dus als je een beperkt budget hebt. De jurkjes worden in de aanloop naar carnaval 2017 boven de 20 euro gratis verzonden met een couponcode. De producten die voor 13.00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog op de post gedaan. Normale levering is dan binnen 24 uur.

flamenco jurkbekijk aanbieding
robin hood jurkbekijk aanbieding
engel jurkbekijk aanbieding

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *