Bekijk de H&M Studio collectie SS 2017

Gisteravond was de onthulling van de nieuwe H&M studio collectie van lente en zomer 2017. De collectie kon je live bekijken op de site van Hennes en Mauritz. Bijzonder was dat de kleding online verkrijgbaar was via de site tijdens de uitzending van de show. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de show en naar de kleding? Bekijk dan in deze blog de mooiste ontwerpen uit de luxere collectie van het grote modebedrijf!

Bekijk de show online

Heb jij de show, die plaatsvond in Parijs, gemist? Daarom hoef je niet te treuren! De show kan je ook terugkijken op de site van H&M. Voor het gemak hebben wij de video van de show in deze blog gezet. Hierdoor kan jij de kleding op een andere manier bekijken en weet je ook hoe de kleding valt als je beweegt. Dit maakt het makkelijker om te zeggen welke kleding je mooi vindt. Aan het einde van de show was er een grote verrassing waardoor het publiek helemaal uit zijn dak ging. The Weekend, een zeer populaire band, kwam optreden. Ben jij ook nieuwsgierig naar de kledingstijl van The Weekend? Op de H&M site heeft The Weekend zijn favorieten voor de lente geselecteerd. Ideaal voor inspiratie voor de kleding van jouw man of vriend.

De jurken uit de H&M studio collectie

Ben jij benieuwd naar de jurken uit de show? Bekijk ze dan hieronder! Ben je verliefd geworden en wil je de kleding aanschaffen? Zorg er dan wel voor dat je er snel bij bent! De kleding uit de H&M Studio collectie vliegt altijd de (web)winkel uit, en terecht! De kwaliteit van de kleding is altijd heel goed en je draagt kleding die je niet snel bij iemand anders aan zal zien. Ook worden er luxere materialen gebruikt en heeft de kleding mooie en fijne details.

[button color=”pink” size=”large” type=”” target=”_blank” link=”http://www2.hm.com/nl_nl/free-form-campaigns-s03/studio-ss2017.html#women-dresses”]Bekijk de jurken hier[/button]

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *