Begin 2017 sportief met deze jurken!

De steeds terugkomende trend de laatste jaren is gezond leven. Niet alleen zijn we steeds meer bezig met gezonde voeding, en wordt sporten steeds belangrijker in ons dagelijks leven, ook in de mode komt het thema sport vaker naar voren. Sla nu bijvoorbeeld het decembernummer van Harpers Bazaar open en je ziet al een pagina vol met sportieve kledingstukken, een metallic yogamat en zelfs dumbbells van Chanel! Ook in andere magazines zie je, soms zelfs maandelijks, pagina’s met het thema sport voorbij komen.

Beginnen aan jouw goede voornemens lukt nog beter als je sportieve kleding aan hebt. Of nog beter sportkleding, zo mooi, dat je er het liefst de hele dag in zou willen lopen.

 

Trends in sportjurken:

Wat je veel ziet is een lang sweater model wat gedragen wordt als jurkje met blote benen of als het warmer is met een legging of panty. Hier kan je een stoere look van maken door de jurk te combineren met een paar gave sneakers of een iets vrouwelijkere look met sneakers met ingebouwde sleehak.
Dit prachtige model van de urban outfitters heeft de looks van een sweater maar dan vrouwelijker en verfijnder. En het fijne is dat het jurkje nu ook in de sale is voor maar 25 euro!

sneakerdress

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

Denk bij sportmode ook eens aan ballet, danskleding en zelfs turnpakjes! Als je daar op let dan zie je dat er heel veel mode is geïnspireerd op de typische balletkleding (en zelfs turnpakjes). Let maar eens op de hoeveelheid fluweel die nu in de winkel te vinden is! Hmm… Waar hebben we dat eerder gezien?
Dit prachtige jurkje met die echte balletsfeer komt ook weer van de Urban Outfitters en zou je ook prachtig kunnen dragen tijdens de feestdagen met een paar “dansschoenen”.

balletlook

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

Veel sportkledingmerken zien ook die groei in populariteit voor alles wat met healthy te maken heeft. Zij maken niet meer alleen kleding die geschikt is voor tijdens het sporten. Zij gebruiken de sportieve modellen ook als inspiratie voor jurkjes en allerlei andere kleding die je gewoon dagelijks draagt.
Kijk hier bijvoorbeeld naar de jurkjes van Adidas en Fila. Als dat niet helpt om je motivatie na 1 januari vast te houden, dan weet ik het ook niet meer! Mooi pakketje onder de kerstboom, anyone?

tshirt dress adidas

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

adidas dress

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

fila dress

Bron: http://www.urbanoutfitters.com/

Nou nog ééntje dan, de sneakerwedges (sneakers met ingebouwde sleehak) van Isabel Marant. Zucht…. <3

isabel marant

Bron: https://www.debijenkorf.nl/

Bron uitgelichte afbeelding: http://www.wowberlinmag.com/wow-fashion-sport-season-beauty-high-summer-trend/

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *